На Кіровоградщині монетизовані субсидії мають профінансувати у жовтні-листопаді

Вересень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

Таку інформацію під час апаратної наради озвучив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров.

Він нагадав, що згідно із постановою №300, яка визначає механізм монетизації частини невикористаної субсидії населенню, розмір компенсації становить 687 грн. (еквівалентна вартості 100 кубічних метрів газу) та 135 грн. (еквівалент 150 кіловат електроенергії).

Так, у встановлені терміни, зокрема до 1 вересня, необхідні заяви на отримання компенсації надали 56 тисяч родин (85% від загальної кількості сімей, що мали право на монетизацію).

Орієнтовно для проведення цих виплат необхідно 33,5 млн. грн., - повідомив посадовець. Олександр Догаров зауважив, що за даними Мінсоцполітики, надходження необхідного фінансового ресурсу в область очікується у жовтні-листопаді після прийняття відповідних змін до держаного бюджету на поточний рік.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool