На Кіровоградщині модернізують приймальне відділення районної лікарні

Лютий 27, 2020 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

У Світловодській центральній районній лікарні осучаснять приймальне відділення. Ремонтні роботи проведуть у рамках програми Президента України "Велике будівництво".

Медичний заклад сьогодні, 27 лютого, оглянув голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь під час робочого візиту в Світловодськ.

"Світловодська центральна районна лікарня потрапила в число тих, які матимуть модернізоване приймальне відділення за типовим брендбуком. У закладі встановлять додаткове технічне оснащення, що дасть можливість медичному персоналу надавати допомогу хворим на якіснішому рівні. Йдеться зокрема про апарати штучної вентиляції легенів, ультразвукові апарати та монітори життєвих функцій пацієнта",- розповів Андрій Балонь.

Нагадаємо: на Кіровоградщині приймальні відділення в 2020 році планують осучаснити також у Кіровоградській обласній лікарні, Міській лікарні швидкої медичної допомоги в Кропивницькому, Центральній міській лікарні в Олександрії, Знам’янській міській лікарні, Гайворонській і Добровеличківській центральних районних лікарнях.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool