На Кіровоградщині мобільні групи патрулюють ліси та лісопарки (ФОТО)

Травень 23, 2023 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Рятувальники, поліцейські та лісівники Кіровоградської області обходили популярні місця відпочинку громадян у лісових та лісопаркових зонах та проводили із громадянами роз’яснювальну роботу.

На Кіровоградщині мобільниі групи патрулюють ліси та лісопарки (ФОТО)

На Кіровоградщині мобільниі групи патрулюють ліси та лісопарки (ФОТО)

На Кіровоградщині мобільниі групи патрулюють ліси та лісопарки (ФОТО)


Зокрема, профілактичні заходи були проведені у громадах Кропивницького району. Учасники рейдів попередили громадян, що у лісі можна натрапити на боєприпаси, зокрема уламки ворожих ракет, а також нагадали правила пожежної безпеки та застерегли людей від необачних вчинків, що можуть призвести до пожежі та знищення природних насаджень.

Під час розмови громадяни були попереджені про заборону розпалювання вогнищ поза рекреаційними зонами під час пожежонебезпечного періоду, а поліцейські нагадали, що за навмисне чи з необережності випалювання сухої трави або провокування пожеж у лісах передбачена адміністративна і кримінальна відповідальність.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає усіх ставитись вкрай відповідально до питання збереження лісового фонду від пожеж. Кожен повинен пам’ятати, що наслідки кожного необачно кинутого недопалка чи недостатньо ретельно погашеного багаття можуть бути непоправними для екосистеми.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool