На Кіровоградщині митні послуги можна отримати при податкових інспекціях

Лютий 10, 2014 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

Кіровоградщина ввійшла в п’ятірку областей, які включені до пілотного проекту по делегуванню Центрам обслуговування платників (ЦОП) процедур надання адміністративних послуг з питань митної справи.

Серед послуг, які делегували, крім Кіровоградської, ЦОПам Харківської, Херсонської, Київської та Рівненської областей є надання дозволів на відкриття та переоформлення дозволів на експлуатацію складу тимчасового зберігання, зупинення дії дозволу за заявою підприємства, видача довідки для проведення діяльності митного складу та експлуатацію вільної митної зони комерційного або сервісного типу та інші.
На Кіровоградщині, зокрема, всі ці послуги можна отримати у Центрах обслуговування платників при Кіровоградській та Олександрійській ОДПІ.
У Головному управлінні Міндоходів в області переконані, що саме такі новації сприятимуть розвитку підприємницької ініціативи, підвищенню конкурентоспроможності національної економіки, формуванню високого рівня ділової та податкової культури.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool