На Кіровоградщині минулої доби приборкали 5 пожеж різного характеру

Вересень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 5 пожеж.

Так, двічі виїздили рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький:

17 вересня о 06:15 виникла пожежа 1 метра телефонних дротів біля щитової 5-поверхового житлового будинку на вул. Соборна та 18 вересня о 04:51 вогнеборці приборкали загоряння 2 м2 сміття та пластикового контейнера на вул. Короленка в обласному центрі.

Також двічі гасили пожежі в житловому секторі рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська: 17 вересня о 10:08 виникла пожежа 10 м2 домашніх речей у квартирі двоповерхового житлового будинку в селищі Молодіжне Долинського району. Загоряння було приборкане о 10:53 рятувальниками 20-ї ДПРЧ та добровільної пожежної дружини «Сантрейд». Вже 18 вересня о 00:13 у м. Долинська на вул. Соборності загорівся автомобіль ВАЗ 2170, загоряння було приборкане о 00:38.

Крім того, біля с. Гостинне Знам’янського району о 13:14 рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка загасили пожежу 1 га пожнивних залишків пшениці на відкритій території

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool