На Кіровоградщині минулої доби приборкали 4 пожежі

Серпень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 606 | Коментарі: 0

Минулої доби, 1 серпня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж: тричі горіла суха трава та пожнивні залишки на відкритій території, а також в обласному центрі виникла пожежа у житловому секторі.

Так, у м. Олександрія на вулиці Пожарського сталось займання 150 м2 сухої трави, сміття та 6 м3 дров на відритій території.

Повідомлення про це надійшло до Служби порятунку о 18:46. О 19:57 пожежу було локалізовано, 22:24 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону.

О 21:06 надійшло ще одне повідомлення про пожежу на відритій території у м. Олександрія. На вулиці Енергетиків горіло 50 м2 сухої трави і сміття. Займання було локалізовано о 21:58 та о 22:21- ліквідовано рятувальниками 2-го Державного пожежно-рятувального загону.

О 20:37 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вулиці Григорія Синиці в обласному центрі. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горить 20 м2 перекриття гаражу та автомобіль «Audi-100». О 21:17 пожежу було локалізовано, о 21:59 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 14 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону.

О 23:28 надійшло повідомлення про пожежу біля с Нова Осота Олександрівського району. На полі горіло 1,5 га пожнивних залишків. О 00:40 пожежу було локалізовано, о 00:50 – ліквідовано. На гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також вогнеборці місцевої пожежної команди с.Бірки.

В усіх випадках травмованих або загиблих не виявлено. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool