На Кіровоградщині минулої доби ліквідовано 6 пожеж у житловому секторі

Вересень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 683 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів виїздили на гасіння пожеж, що виникли у житловому секторі.

Так, у с. Підвисоке Новоархангельського району об 11:38 виникла пожежа 1 м3 дров та 4 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Загоряння приборкали бійці 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ о 12:25.

О 14:38 рятувальники 20-ї ДПРЧ м. Долинська виїхали на гасіння 20 м2 домашніх речей та 9 м2 покрівлі гаража на території приватного домоволодіння на вул. Заводській районного центру. Пожежу було приборкано о 15:10.

Двічі залучались на гасіння пожеж рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка. Так, у с. Богданівка на вул. Центральній горіло 10 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 15:20 пожежу було ліквідовано. Та у с. Мошорине на території приватного домоволодіння рятувальники оперативно загасили 4 м2 сміття біля господарчої споруди.

Також двічі виїздили за викликом бійці 24-ї ДПРЧ м. Бобринець: у с. Дібрівка на вул. Степовій рятувальники подолали пожежу 12 м2 домашніх речей у житловому будинку. Вже 6 вересня на вул. Гордєлєва у с. Кетрисанівка Бобринецького району вогнеборці ліквідували пожежу 24 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool