На Кіровоградщині минулої доби ліквідовано 3 пожежі

Листопад 18, 2018 | Новини | Переглядів: 712 | Коментарі: 0

17 листопада о 13:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Карпенка Карого с. Мар’янівка Маловисківського району. 

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 7 м2 домашніх речей у житловому будинку. О 13:48 пожежу було локалізовано та о 13:58 – ліквідовано. Залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска.

О 16:40 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Юрія Краснокутського в обласному центрі. Там на території приватного домоволодіння горіло 10 м2 перекриття приватного житлового будинку. О 18:18 пожежу було локалізовано та о 18:43 – ліквідовано. Загоряння ліквідовували 15 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
Наступне повідомлення про пожежу у житловому будинку на вул. Пушкіна с. Куцеволівка Онуфріївського району надійшло до Служби порятунку «101» вже 18 листопада о 04:04. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 24 м2 покрівлі приватного житлового будинку. О 05:18 пожежу було локалізовано та о 06:18 – ліквідовано. До ліквідації пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та особовий склад місцевої пожежної команди СК «Україна».

В усіх випадках загиблих і травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

 Управління ДСНС України у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool