На Кіровоградщині міліція провела спецоперацію

Жовтень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

Працівники розшукових підрозділів УМВС України в Кіровоградській області з 1 по 19 жовтня на території регіону провели міждержавну спеціальну оперативно-профілактичну операцію "Розшук", мета якої вжиття оперативно-розшукових заходів, спрямованих на затримання злочинців, які переховуються від слідства і суду, встановлення місцезнаходження безвісти зниклих громадян та встановлення осіб нерозпізнаних трупів. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

У ході операції працівники міліції активно співпрацювали у напрямку взаємообміну інформацією з правоохоронними органами інших областей України, а також сусідніх та інших держав.
У результаті проведених заходів розшукано 38 злочинців, які переховувались від слідства і суду, з них 14 – оголошених у розшук у минулих роках. Із загальної кількості розшуканих 2 осіб перебували у розшуку країн СНД.
Так, на території Онуфріївського району у ході проведення відповідних заходів працівники міліції затримали 34-річного та 39-річного зловмисників, які розшукувалися правоохоронними органами інших держав.
Крім того, правоохоронці встановили місцезнаходження 12 безвісти зниклих громадян, з яких 1 – оголошений в розшук у минулі роки. Також встановлено особи 4 невпізнаних трупів.
Робота органів та підрозділів внутрішніх справ регіону у даному напрямку продовжується і знаходиться на особистому контролі керівництва управління карного розшуку УМВС в області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool