На Кіровоградщині міграційники затримали нелегала з Грузії

Квітень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

В Онуфріївському районі працівники Онуфріївського районного сектору Управління ДМС України в Кіровоградській області спільно з місцевими співробітниками поліції та представниками райдержадміністрації виявили громадянина Грузії, який нелегально проживав на території України.

У 2006 році 48-річний іноземець прибув в Україну у приватних справах. З 2009 року чоловік проживав в Онуфріївсьому районі. З часу закінчення легального перебування іноземець до підрозділів міграційної служби області не звертався.

Іноземного громадянина за порушення правил перебування на території України притягнено до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Працівниками УДМС в області відносно громадянина Грузії прийнято рішення про примусове повернення за межі України із забороною в'їзду на три роки та складено протокол про адміністративне затримання.

У результаті проведених спільних заходів працівниками УДМС в області та співробітниками Управління Служби безпеки України в області іноземець поміщений до Чернігівського пункту тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають в Україні, для проведення ідентифікації особи та подальшого примусового видворення.

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool