На Кіровоградщині мешканцям житлового сектору нагадали правила безпеки

Грудень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1108 | Коментарі: 0

9 грудня рятувальники місцевих підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області в містах Гайворон та Бобринець нагадали мешканцям правила безпеки життєдіяльності в зимовий період.

Під час бесід, громадяни дізнались, як вберегтися від пожеж, яких правил необхідно дотримуватись під час зимової риболовлі, та чому не слід залишати дітей без нагляду.

Крім того, фахівці Служби порятунку нагадали мешканцям приватного житлового сектору правила безпеки під час святкування новорічних та різдвяних свят, які незабаром будуть святкуватися на території держави. А для того, щоб закріпити свої слова рятувальники навели статистичні дані надзвичайних подій, які виникали останнім часом на території області та наголосили на тому, що варто серйозно ставитись до усіх можливих заходів, яких необхідно вживати для того, щоб зберегти життя, оселю та майно від надзвичайних подій. Закцентували увагу громадян і на тому, що батьки повинні постійно проводити виховну роботу з дітьми аби сформувати у них навички безпечної поведінки та власним прикладом доводити підростаючому поколінню, що відповідальне ставлення до елементарних правил безпеки зберігає життя та здоров’я.

Листівки з безпеки життєдіяльності, які роздають рятувальники під час відпрацювань населених пунктів, підсилюють вплив профілактичних бесід на свідомість громадян.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool