На Кіровоградщині мешканцям районних центрів нагадали правила поведінки у побуті

Листопад 15, 2017 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Фахівці Служби порятунку Кіровоградської області щодня проводять роз’яснювальну роботу в населених пунктах та пояснюють громадянам, яких простих заходів безпеки необхідно дотримуватись, щоб мінімізувати ймовірність виникнення пожеж чи інших надзвичайних подій у побуті.

Так, 15 листопада відповідне відпрацювання відбулось у районних центрах – смт Голованівську та м. Мала Виска.

Рятувальники зокрема поінформували громадян щодо правил поведінки в осінньо-зимовий період, особливо наголосивши на необхідності контролю за побутовими газовими, електричними чи пічними системами опалювання, адже саме через їхню несправність чи порушення правил експлуатації виникають загоряння в оселях. Крім того, незалежно від сезону, постійно потребує уваги стан електропроводки. Не варто користуватись пошкодженими чи старими електроприладами, а перед виходом з дому обов’язково слід вимикати праски, телевізори та іншу побутову техніку з розеток. Дітям рятувальники радили не бавитись із вогнем та небезпечними предметами, щоб не спричинити пожежу. Також рятувальники розповідали громадянам про правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, що можуть трапитись навіть на власному обійсті.

Для закріплення почутої інформації фахівці Служби порятунку роздали мешканцям районних центрів тематичні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool