На Кіровоградщині майже 19 тисяч безробітних громадян

Червень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

За даними обласної служби зайнятості на обліку цієї установи на кінець травня 2015р. перебувало 18,5 тис. безробітних громадян області, що на 4,8% менше ніж на кінець квітня. Статус безробітного протягом місяця отримали 2,1 тис. осіб.

Рівень зареєстрованого безробіття в цілому по області на кінець травня 2015р. склав 3,11% населення працездатного віку.
Кількість вільних робочих місць (вакантних посад), заявлених роботодавцями до державної служби зайнятості, на кінець травня 2015р.
становила 1,2 тис. проти 1,5 тис. на кінець квітня.
Навантаження зареєстрованих безробітних на одне вільне робоче місце (вакантну посаду) в цілому по області на кінець травня 2015р. склало 15 осіб проти 13 осіб на кінець квітня.
За сприяння державної служби зайнятості в травні 2015р. було працевлаштовано 1,7 тис. осіб.
Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу по безробіттю в травні 2015р., становила 12,6 тис. осіб, середній розмір допомоги склав 1074 грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool