На Кіровоградщині любителям відпочинку на воді нагадали правила безпеки

Серпень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 715 | Коментарі: 0

Кожен, хто робить крок у воду, повинен пам’ятати, що відкриті водойми мають суворий та безкомпромісний «характер». Одна помилка – і людини немає. Проте це не означає, що плавати, пірнати, кататись на човні, рибалити взагалі не можна.

21 серпня рятувальники Онуфріївського райвідділу Управління ДСНС в області запевнили громадян, яких зустріли під час профілактичного відпрацювання місцевої водойми, що прості заходи безпеки дозволять отримати від водних розваг лише задоволення.

Так, основну групу ризику щодо загибелі на воді становлять діти, залишені без нагляду, дорослі у стані сп’яніння та любителі екстремальних вчинків.

Якщо не випускати з поля зору дітей, не заходити на глибину напідпитку, не пірнати у небезпечних місцях, з обережністю використовувати плавзасоби, то лиха не станеться, – переконували відпочивальників фахівці Служби порятунку та роздавали застережні листівки на підкріплення власних слів.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool