На Кіровоградщині лише «ризиковані» вантажі піддаються митному огляду

Квітень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Протягом першого кварталу 2014 року Кіровоградською митницею було оформлено 3630 митних декларацій, з яких лише 1% вантажів піддавалося митному огляду.

Основною причиною цьому послужило спрацювання автоматизованої системи аналізу ризиків, перевірка ідентифікаційних ознак товарів та правильності їх класифікації і кодування, визначення їх митної вартості, дотримання прав інтелектуальної власності, а також порушення цілісності вантажного відділення транспортного засобу.
Слід зазначити, що вже понад рік кіровоградськими митниками оглядається практично кожен сотий вантаж, левова частка з якого припадає на імпорт. Експортні вантажі обстежуються у 0,1% випадків. Це є одним із кроків впровадження європейських стандартів у здійснення митних процедур, що сприятиме зовнішньої торгівлі регіональних підприємств на ринках Євросоюзу та інших країн-партнерів України.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool