На Кіровоградщині лише один відсоток вантажів піддається митному огляду

Серпень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

За сім місяців 2013 року кількість митних оглядів товарів при експортно-імпортних операціях, проведених Кіровоградською митницею Міндоходів, скоротилася на 80% у порівнянні з минулим роком та становить 1,1% від загальної кількості митних декларацій.

Основними причинами здійснення митних оглядів стали:
- спрацювання автоматизованої системи аналізу ризиків – 65%;
- перевірка ідентифікаційних ознак товару – 13%;
- перевірка правильності класифікації та кодування товарів – 5%.
Нагадуємо, що митний огляд є однією з форм митного контролю, яка включає огляд та переогляд товарів та транспортних засобів комерційного призначення, ручної поклажі та багажу громадян, а також особистий огляд громадян.
Огляд вантажів здійснюються шляхом візуального огляду товарів та транспортних засобів або з розкриттям пакувальних місць та обстеженням транспортного засобу.
Метою проведення митного огляду є ідентифікація товарів, перевірка дотримання митного законодавства та інформація про його порушення, а також захист прав інтелектуальної власності.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool