На Кіровоградщині ліквідували три займання у житловому секторі

Березень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 2073 | Коментарі: 0

11 березня о 06:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по пров. Першотравневому с. Мошорине Знам’янського району. 

Як виявилось, там горить 7 м2 перекриття та 2 м2 домашніх речей у житловому будинку. Силами рятувальників 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди ТОВ «РОС АГРО» о 06:50 пожежу було локалізовано та о 07:42 – ліквідовано.

О 12:00 стало відомо про пожежу по вул. Шкільній с. Дмитрівка Знам’янського району. Після прибуття на місце події вогнеборців було встановлено, що горить 5 м2 перекриття та 10 м2 домашніх речей у господарчій споруді на території приватного домоволодіння. О 12:22 пожежу було локалізовано та о 13:39 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

У м. Світловодську по вул. Новогеоргіївська о пів на першу ночі сталось займання 7 м2 сміття в господарчій споруді на відкритій території. Пожежу протягом 5 хвилин ліквідували бійці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool