На Кіровоградщині ліквідували шість загорань

Жовтень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

Протягом доби 2 жовтня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону шість разів ліквідовували загоряння на території області.

Двічі на гасіння пожеж залучались рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: 3 м2 домашніх речей на балконі 5-поверхового житлового будинку на вул. Комарова та 40 м2 сміття на відкритій території на проспекті Промисловому.

Рятувальниками 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка ліквідовано пожежу 0,5 тонни соломи на території приватного домоволодіння на вул. Шевченка в районному центрі.
У с. Петрове Знам’янського району виникла пожежа 2 м2 оздоблення металевих дверей господарчої споруди, що не експлуатується, на відкритій території. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка та місцевою пожежною командою ТОВ «Знам’янське ХПП».

Силами вогнеборців 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та місцевої пожежної команди с. Млинок ліквідовано пожежу 9 м2 покрівлі житлового будинку, що не експлуатується, на вул. Набережній у с. Успенка Онуфріївського району.

Займання 4 м2 господарчої споруди сталось на території приватного домоволодіння на вул. Ватутіна с. Шамраївка Благовіщенського району. Пожежу загасили рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Благовіщенське та місцева пожежна команда с. Йосипівка.

В жодному з випадків травмованих та загиблих не виявлено.
Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба УДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool