На Кіровоградщині ліквідували 7 займань сухої трави та сміття

Липень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

Впродовж доби 11 липня працівники пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини десять разів залучались на ліквідацію пожеж, сім з яких виникли на відкритих територіях населених пунктів області.

Так, о 10:45 до Служби порятунку «101» повідомили про пожежу 2 га сухої трави на відкритій території в с. Копанки Маловисківського району.

Об 11:40 зайнялось сміття на ділянці 700 м2 на відкритій території по вул. В. Стуса у м. Гайворон. Тричі на ліквідацію займань в екосистемах виїжджали рятувальники Голованівського району: о 12:30 виникла пожежа 20 м2 сухої трави біля с. Одая, о 16:50 займання 100 м2 сухої трави виникло біля с. Межирічка, а о 17:50 – на відкритій території біля с. Красногірка вогонь поширився на площу 200 м2.
О 15:00 на гасіння пожежі вдруге за добу виїжджали рятувальники Маловисківського району: зайнялось 400 м2 сухої трави у с. Березівка.
О 22:50 вогнеборці 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон загасили пожежу 2 м2 сухого гілля на вул. Кузнецова. Загиблих чи травмованих під час пожеж не виявлено. Причини займань з’ясують фахівці.

Шановні громадяни! Управління ДСНС України у Кіровоградській області закликає бути обережними у поводженні з вогнем, не кидати сірників, не залишати непогашених недопалків. Суха та вітряна погода сприяє швидкому поширенню вогню на великі території. При цьому пожежа на своєму шляху знищує все: господарчі будівлі, житлові будинки, паркани, лісові насадження та може призвести до загибелі людей.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool