На Кіровоградщині ліквідували 6 загорянь сухої рослинності та сміття

Квітень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів залучались на ліквідацію пожеж сухостою та сміття на відкритих територіях.

Зокрема 11 квітня рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницького загасили 3 таких пожежі: о 13:55 було ліквідовано загоряння 10 м2 сміття на просп. Університетському в обласному центрі, о 15:08 горіло 4 га пожнивних залишків на полі с. Веселівка та о 20:00 – виникла пожежа 200 м2 сухої трави за межами с. Лозуватка Кіровоградського району.

Того ж дня рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівки загасили пожежу 200 м2 сухостою, яка виникла о 12:40 у с. Плішки Олександрійського району, вогнеборці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 20:30 ліквідували загоряння 100 м2 трави в м. Новоукраїнка та одночасно гасили пожежу 3,5 га сухої минулорічної рослинності рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрового поблизу с. Водяне Петрівського району.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool