На Кіровоградщині ліквідували 6 пожеж у приватному житловому секторі

Листопад 08, 2017 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи 6 разів залучались до гасіння будівель та споруд різного призначення на території Кіровоградської області.

7 листопада о 19:00 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу 6 м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку на вул. Паркова м. Гайворон. Пожежу оперативно ліквідували рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон.

О 19:52 загорілось 6 м2 господарської споруди в с. Підвисоке Новоархангельського району. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоархангельська та місцевою пожежною командою с. Нерубайка.

О 21:34 подібна пожежа виникла в с. Бережинка Кіровоградського району, де горіло перекриття сараю на площі 6 м2. Загоряння приборкали рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
В с. Миколо-Бабанка Бобринецького району о 21:39 загорівся сінник на площі 25 м2 та солома в ньому. Силами вогнеборців 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця пожежу було ліквідовано.

О 03:35 8 листопада в м. Олександрія на вул. Дружби Народів виникла пожежа 80 м2 покрівлі, речей домашнього вжитку та дров в господарчій споруді. Рятувальниками 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії пожежу було приборкано.
В усіх вищезазначених випадках травмованих та загиблих немає.

У с. Гаївка Добровеличківського району 7 листопада о 22:23 виникла пожежа 60 м2 покрівлі господарської будівлі та домашніх речей в ній. Під час пожежі травмувались дружина господаря 1980 р.н. та син 2003 р.н., яких госпіталізовано до хірургічного відділення Добровеличківської ЦРЛ Пожежу приборкали рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки та місцева пожежна команда с. Тишківка.

Причини усіх пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool