На Кіровоградщини ліквідували 6 пожеж сміття, сухої трави та очерету

Жовтень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 724 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи здійснили 6 виїздів на гасіння загорянь рослинності та побутових відходів на відкритих територіях.

Так, пожежу сміття загальною площею 20 м2 загасили бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький на відкритій території вул. Сумської.

Пожежі очерету гасили рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка (0,1 га за межами с. Дмитрівка), 25-ї ДПРЧ м. Новомирогород (250 м2 на березі річок Велика Вись у самому місті та Гептурка у с. Андріївка), 21-ї ДПРЧ м. Гайворон (420 м2 трави біля с. Червоне), а рятувальники 24-ї ДПРЧ м. Бобринець приборкали пожежу 800 кг сіна на території приватного домоволодіння на вул. Центральній с. Шляхове. Причини пожеж наразі встановлюються.

Кіровоградщина, 6 пожеж сміття, сухої трави, очерету, кропивницький, фотоинформ

 Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool