На Кіровоградщині ліквідували 4 пожежі різного характеру

Листопад 20, 2018 | Новини | Переглядів: 593 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини ліквідували 4 пожежі різного характеру.

Двічі залучались на гасіння вогнеборці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький. Так, 19 листопада о 09:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території дачного кооперативу у с. Созонівка Кіровоградському району.

Там горіло 6 м2 покрівлі та перекриття лазні. О 10:06 пожежу було локалізовано та о 10:20 – ліквідовано. Та о 17:55 бійцями 1-го ДПРЗ ліквідовано пожежу 20 м2 сміття на відкритій території вулиці Садова в обласному центрі.

О 18:04 сталась пожежа на вул. Квіткова м. Благовіщенське. З’ясувалось, що там горіло 1 м2 перекриття в житловому будинку. Пожежу оперативно ліквідували рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини районного центру.

О 22:30 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Гагаріна с. Сулгутове Гайворонського району. На місці події виявилось, що горіло 30 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. О 23:21 пожежу було локалізовано та о 00:11 – ліквідовано. На гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон.
 Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool