На Кіровоградщині ліквідували 3 займання у житловому секторі

Грудень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 589 | Коментарі: 0

2 грудня о 05:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шевченка с. Підвисоке Новоархангельського району. 

Як з’ясувалось, там горіло 200 кг соломи та 120 м2 покрівлі приватного житлового будинку. О 06:00 До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ.

Також двічі гасили пожежі рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. О 06:40 виникла пожежа 20 м2 покрівлі дачного будинку та 15 м2 речей домашнього вжитку на території дачного кооперативу «Дружба» м. Кропивницький. О 07:23 пожежу було локалізовано та о 08:10 – ліквідовано. А о 12:42 виклик про пожежу надійшов за адресою: вул. Шульгіних обласного центру. Там горіли газовий котел та 4 м2 кухонних меблів у квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. О 13:00 пожежу локалізовано та о 13:09 – ліквідовано.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

На Кіровоградщині ліквідували 3 займання,

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool