На Кіровоградщині ліквідували 3 пожежі в господарчих спорудах

Вересень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали пожежі 3 будівель різного призначення.

2 вересня о 20:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на вул. Микитенка у с. Звірівка Новоукраїнського району. Як було встановлено, горіла покрівля господарської споруди на площі 50 м2 та 400 кг соломи. Силами вогнеборців 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Новоукраїнки пожежу було ліквідовано.

3 вересня о 01:15 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Перемоги у с. Червонопілля Бобринецького району. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горить 50 м2 покрівлі господарчої споруди та 2 м3дров на території приватного домогосподарства. Силами рятувальників 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець та місцевої пожежної команди ПрАТ Полтавське ХПП пожежу ліквідовано.

О 03:10 до до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на вул. Шевченка у с. Троянка Голованівського району. Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що горить 500 кг сіна та 40 м2 господарчої споруди на території приватного домогосподарства. Силами рятувальників 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ та місцевої пожежної команди ст. Ємилівка о 04:07 пожежу було локалізовано та о 06:16 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали пожежі 3 будівель різного призначення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool