На Кіровоградщині ліквідували 2 пожежі в житловому секторі

Серпень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 632 | Коментарі: 0

Протягом доби 22 серпня вогнеборці Кіровоградщини двічі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

О 13:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на пров. Дружби смт Олександрівка.

Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горить 5 м2 домашніх речей та 25 м2 покрівлі одноповерхового приватного житлового будинку. До гасіння пожежі було залучено 6 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та місцевої пожежної команди с. Бірки.

О 21:25 надійшло повідомлення про пожежу на вул. В.Перській м. Кропивницький. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 4 м2 домашніх речей в гаражі на території приватного домоволодіння. О 21:33 пожежу було локалізовано та о 22:10 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучалось 13 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool