На Кіровоградщині ліквідували 18 пожеж сухої рослинності та сміття

Серпень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 580 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського, Онуфріївського, Світловодського, Олександрівського, Добровеличківського, Петрівського, Долинського, Олександрійського, Маловисківського та Знам’янського районів здійснили 18 виїздів на гасіння пожеж побутових відходів та сухої рослинності на відкритих територіях загальною площею понад 10,4 га.

Шановні громадяни! Управління ДСНС України у Кіровоградській області звертається до мешканців міста та області! Не нехтуйте основними правилами безпечної поведінки! Будьте пильні та обережні з відкритим вогнем. Бережіть себе та своє життя! У разі виникнення пожежі телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool