На Кіровоградщині ліквідовують наслідки негоди (фото)

Лютий 09, 2021 | Новини | Переглядів: 1090 | Коментарі: 0

8-9 лютого по місту Кропивницький та по Кіровоградській області спостерігалися складні погодні умови: значні опади, пориви вітру 15-20 м/с, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Температура повітря – 8 - - 4 0 С

 Товщина снігового покрову складає 2-18 см.

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи Управління ДСНС України в Кіровоградській області протягом зазначеного періоду 14 разів залучались для надання допомоги по вилученню автомобілів із ускладнених ділянок доріг. Надано допомогу водіям 18 транспортних засобів, з яких - 3 вантажних автомобілі, 1 рейсовий автобус, 1 автомобіль швидкої допомоги та 13 легкових автомобілі. Всього в автомобілях перебувало 32 особи.

Від Управління ДСНС України в області залучалось 15 од. техніки (51 чоловік особового складу).

Затори на автошляхах області відсутні, проїзд забезпечено до всіх населених пунктів.

Станом на 06:00 9 лютого внаслідок спрацювання автоматичних систем захисту ЛЕП без електропостачання залишилися 10 населених пунктів, з них – 2 частуово, у п’яти районах області, а саме: Олександрівському, Знам’янському, Долинському, Новоархангельському та в смт Новгородка – частково.

До відновлення електропостачання залучено бригади місцевих РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго».

У ДСНС України у Кіровоградській області

На Кіровоградщині ліквідовують наслідки негоди (фото)

На Кіровоградщині ліквідовують наслідки негоди (фото)

На Кіровоградщині ліквідовують наслідки негоди (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool