На Кіровоградщині ліквідовано тричі загорання господарчих споруд

Травень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 3 пожежі споруд господарського призначення на території приватних домоволодінь.

Так, об 18:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 12 м2 господарської будівлі на вул. Шевченка с. Бандурове Олександрівського району.

Силами вогнеборців 29-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та місцевою пожежною командою с. Красносілля об 19:15 пожежу локалізовано та о 20:00 – ліквідовано. О 21:05 виникла пожежа 24 м2 покрівлі господарчої споруди на провулку Садовому с. Листопадове Новомиргородського району. Рятувальниками 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород о 21:25 пожежу сінника локалізовано та о 21:50 – ліквідовано.

Цього ж дня о 00:19 надійшло повідомлення про пожежу 18 м2 будівлі господарчого призначення на вул. Богдана Хмельницького с. Клинове Голованівського району. Рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ та місцева пожежна команда с. Клинове оперативно загасили займання. По усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool