На Кіровоградщині ліквідовано три пожежі у приватних домоволодіннях

Лютий 11, 2018 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

10 лютого о 05:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Калініна с. Володимирівка Петрівського району.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіла господарча споруда на площі 12 м2 та 1 т. соломи у ній. Силами вогнеборців о 07:00 пожежу було локалізовано та о 07:35 – ліквідовано.

Загиблих та травмованих немає. До гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцева пожежна команда ТОВ «П’ятихатська» с. Воломирівка.

Цього ж дня о 18:26 рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія (9 чоловіків особового складу та 3 одиниці техніки) виїздили на ліквідацію пожежі приватного житлового будинку на вул. Центральній с. Головківка Олександрійського району. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на місце події горіло 48 м2 покрівлі житлового будинку. О 19:30 пожежу було локалізовано та о 20:56 – ліквідовано. Загиблих та травмованих немає.

О 21:03 вогнеборці 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка та місцева пожежна команда с. Верблюжка загасили пожежу 30 м2 покрівлі споруди господарського призначення, внаслідок якої загинули 8 поросят, 2 свиней та 200 голів качок і курей.

Наразі причини пожеж з’ясовують фахівці.

 Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool