На Кіровоградщині ліквідовано 9 пожеж у житловому секторі

Вересень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 740 | Коментарі: 0

22 вересня на території Кіровоградської області виникло 9 пожеж у житловому секторі. Так, рятувальниками 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницького ліквідовано пожежу на балконі квартири на вул. Героїв України, де горіло 2 м² речей домашнього вжитку, та пожежу оздоблення металевого вагончика на площі 6 м2 і 20 м2 сухої трави на території дачної ділянки у садовому товаристві «Аграрник».

Двічі на гасіння пожеж, що виникли на території приватних домоволодінь, залучались рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки: 1 м2 дров в господарчий будівлі на вул. Єсеніна у с. Рівне та 6 м2 дров на подвір’ї мешканки с. Захарівка.

Також дві пожежі на території приватних домоволодінь ліквідовані рятувальниками 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка: 35 м2 будинку, який не експлуатується, на вул.. Лісовій у с. Гутниця та 9 тонн сіна на подвір’ї по пров. Яровому у с. Несваткове.

У м. Новомиргород горіло 15 м² господарчої будівлі та 500 кг сіна. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород.
Силами вогнеборців 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка ліквідовано пожежу господарчої будівлі на площі 40 м2 на вул. Шевченка у с. Мар׳янівка Устинівського району.

Займання 1,5 тонни сіна та 32 м2 сінника сталось на території приватного домоволодіння на вул. Садовій у с. Гурівка Долинського району. Пожежу загасили рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської.

В жодному випадку травмованих та загиблих не виявлено. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool