На Кіровоградщині ліквідовано 5 пожеж на території приватних домоволодінь

Травень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

За добу 30 квітня пожежно-рятувальні підрозділи області 5 разів залучались до ліквідації пожеж житлових будинків та господарських споруд.

Так, о 08:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Польовій у с. Троянка Знам’янського району. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горить покрівля та перекриття житлового будинку на площі 48 м2, покрівля і перекриття літньої кухні на площі 24 м2 та покрівля і перекриття гаража на площі 18 м2 на території приватного домоволодіння. Травмованих і загиблих не виявлено. О 09:18 – пожежу локалізовано та об 11:27 ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка.

О 12:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Пархоменка у с. Хмельове Маловисківського району. Горіла покрівля сараю на площі 15 м2 на території приватного домоволодіння. Силами рятувальників 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска, від якої залучалось 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки, о 12:55 – пожежу локалізовано та о 13:20 ліквідовано.

О 15:09 виникла пожежа 10 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку на вул. Компанійця у с. Мар’янівка Маловисківського району. Силами вогнеборців о 16:18 – пожежу локалізовано та о 16:35 ліквідовано. До гасіння залучались 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска та добровільна пожежна дружина СТОВ «Мар’янівське».

О 19:40 пожежа виникла у м. Долинська. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горять підлога на площі 6 м2 та речі домашнього вжитку в приватному житловому будинку на вул. Івана Яковенка. Пожежу ліквідовано силами вогнеборців 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська, від якої залучалось 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

О 23:50 сталась пожежа на вул. Жовтневій у с. Павлівка Світловодського району. Горіла покрівля приватної господарчої споруди. Силами вогнеборців о 01:13 пожежу локалізовано та о 02:34 - ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ та пожежна команда ГКС «Задніпровська».
По усіх випадках пожеж наразі встановлюються причини їх виникнення.

Прес-служба У ДСНС в області

За добу 30 квітня пожежно-рятувальні підрозділи області 5 разів залучались до ліквідації пожеж житлових будинків та господарських споруд.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool