На Кіровоградщині ліквідовано 4 пожежі сухої трави та очерету

Травень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

За минулу добу, 1 травня, рятувальники області 4 рази виїжджали на гасіння пожеж у природних екосистемах.

Так, об 11:37 було ліквідовано пожежу очерету на площі 600 м2 на відкритій території на вул. Заводській у с.Липняжка Добровеличківського району. Залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка та пожежна команда с. Липняжка.

Двічі виїжджали рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська: о 18:40 загасили пожежу сухої трави на площі 1,4 га неподалік с. Нагірне, а о 21:04 ліквідували пожежу 1,1 га сухої трави на відкритій території за межами районного центру.
О 20:05 до ліквідації пожежі сухої трави на площі 300 м2 на відкритій території с. Березівка Олександрійського району залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття, не палити багать та не кидати недопалків.

У ДСНС України у Кіровоградській області

За минулу добу, 1 травня, рятувальники області 4 рази виїжджали на гасіння пожеж у природних екосистемах.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool