На Кіровоградщині ліквідовано 14 пожеж сухої рослинності

Вересень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби, 8 вересня, на території Кіровоградщини виникло 14 пожеж сухої рослинності. У суху та спекотну погоду необережність людей з вогнем призводить саме до таких наслідків.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі У ДСНС в області

До ліквідації пожеж по чотири рази залучалися пожежно-рятувальні підрозділи Олександрійського та Кіровоградського районів, по одній пожежі виникло у Бобринецькому, Новоукраїнському, Долинському, Знам’янському, Новгородківcькому районах та в смт Добровеличківка.

Загоряння сухої трави небезпечні тим, що можуть поширитися на велику відстань, призвести до пошкодження лісових насаджень або господарських будівель. Пожежонебезпечний період ще триває, тому закликаємо громадян бути обачними та не лишати тліючих сірників або недопалків на відкритих територіях.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool