На Кіровоградщині ледь не загинув чоловік

Лютий 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

23 лютого о 08:45 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №17 надійшло повідомлення про пожежу у підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку, що у місті Світловодську.

Прибувши на місце події, рятувальники побачили як з підвалу валує дим. Велика задимленість та складне планування підвального приміщення додавали складнощів при гасінні пожежі. Згодом при проведенні розвідки рятувальники в одному з приміщень знайшли чоловіка, якого було госпіталізовано екстреною медичною допомогою в тяжкому стані до реанімаційного відділення Світловодської ЦРЛ. Вже на наступний день його було переведено до опікового відділення обласної лікарні. Як стверджують фахівці – орієнтовною причиною займання могло стати необережне поводження з вогнем при палінні.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool