На Кіровоградщині крадії залишили без зв’язку жителів кількох сіл

Серпень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1371 | Коментарі: 0

У селищі Петрове зловмисники викрали близько 300 метрів кабелю. Коли особи намагалися зняти зі стовпів ще більше дроту, їх спіймали працівники поліції.

«Злодіями виявилися троє місцевих жителів. На «промисел» спільники вирушили вночі. На одній з вулиць встигли зрізати чималу кількість кабелю, що забезпечував телефонним та Інтернет зв’язком три найближчих до районного центру села. «Здобич» чоловіки завантажити до автомобіля, який належав одному зі співучасників.

Втім на цьому крадії не зупинилися і спробували дістати більший за діаметром та вартістю телефонний кабель, але незаконні дії зловмисників припинили поліцейські.

У подальшому всю кабельно-провідникову продукцію правоохоронці вилучили та повернули підприємству зв’язку.
Нині вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам підозри у вчиненні вказаного злочину», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

За цим фактом триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до 5 років позбавлення волі.

За матеріалами Петрівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool