На Кіровоградщині компанія "Велта" продовжує роботу після 5 годинної пожежі

Жовтень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1398 | Коментарі: 0

9 жовтня о 16:15 на першій черзі гірничо-збагачувального комплексу компанії “Велта” (Новомиргородський район, Кіровоградська область) сталась пожежа.

Вогонь спалахнув на фабриці №1 у відділенні гравітаційного збагачення. Три пожежні команди за 5 годин ліквідували загоряння та завадили вогню розповсюдитись на інші частини фабрики №1 та фабрику №2.
“Найголовніше, що на підприємстві ніхто зі співробітників не постраждав. Наразі фабрика №2 не припиняла своєї роботи, тож ми працюємо в плановому режимі, але з меньшою потужністю. Компанія планує збільшити навантаження на робочі потужності до моменту відновлення фабрики №1. В жодному разі підприємство не буде припиняти свою роботу”, – прокоментував ситуацію Ю. Вольський, виконавчий директор компанії “Велта”.

Підприємство підраховує мільйонні збитки та розробляє план відновлення та виходу на повну потужність. Причини пожежі будуть встановлюватися правоохоронними органами та внутрішнім розслідуванням на ГЗК, зараз розглядається крім іншого підпал.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool