На Кіровоградщині кількість платників ПДВ зросла на понад півтисячі осіб

Листопад 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

З початку цього року 540 бізнесменів області отримали статус платника ПДВ, що на 100 осіб більше, ніж за 10 місяців минулого року.

За статистикою ГУ Міндоходів у Кіровоградській області, у середньому щомісяця реєструється понад 50 нових платників податку на додану вартість. У головному управлінні таку тенденцію вважають закономірною, адже цьому сприяють спрощення реєстраційних процедур та електронізація спілкування з контролюючими органами.
Так, бізнесмени, які бажають отримати свідоцтво платника ПДВ, подають відповідну заяву, об’єм якої скорочено до двох сторінок та надано можливість надіслати її до органів доходів і зборів в електронному вигляді. При цьому отримати бажане свідоцтво можна уже протягом п’яти робочих днів. Для новостворених суб’єктів господарювання з 1 січня 2014 року передбачено подання такої заяви ще під час здійснення процедур державної реєстрації.
„Загалом на території області налічується понад 4,5 тисячі платників податку на додану вартість, з них 88 відсотків – юридичних осіб та 12 відсотків – фізичних” – зазначив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool