На Кіровоградщині іноземцям тепер надаватимуть послуги за міжнародним принципом

Березень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 1639 | Коментарі: 0

З 2 квітня прийом та розгляд документів щодо надання дозволів на імміграцію в Україну та продовження строку перебування в державі іноземцям та особам без громадянства буде здійснюватись територіальними підрозділами Управління Державної міграційної в області за допомогою інформаційної підсистеми "Облік іноземців та біженців" ЄІАС УМП.

При поданні документів на оформлення дозволу на імміграцію та продовження терміну перебування відповідна інформація буде вноситись до Єдиного державного демографічного реєстру, а іноземці та особи без громадянства проходитимуть процедуру ідентифікації особи. 

Такі послуги будуть надаватись за міжнародним принципом: документи іноземці та особи без громадянства подаватимуть до "фронт-офісів", а розглядатимуть їх заяви фахівці "бек-офісів".

УДМС України в Кіровоградській області

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool