На Кіровоградщині іноземець незаконно зберігав зброю

Листопад 20, 2017 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

45-річний виходець однієї зі східних країн потрапив у поле зору працівників карного розшуку поліції області під час документування діяльності злочинної групи, учасники якої скоювали майнові злочини. Як з’ясувалося, іноземець брав участь у злочинних оборудках у ролі пособника

Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили у чоловіка предмет, зовні схожий на пістолет калібру 9 мм, споряджений бойовими набоями.

За попередньою інформацією, чоловік прибув до Кіровоградської області з території Російської Федерації. Аби знайти собі кошти на проживання, «знайшов» роботу в одному з розважальних закладів, адміністрація якого з порушеннями трудового законодавства працевлаштувала особу без укладання відповідного договору.

Маючи нічний графік роботи, чоловік познайомився з групою осіб, які, у свою чергу, «заробляли» на тому, що обкрадали нетверезих відвідувачів закладу, де він і працював. Крім того, оперативники отримали інформацію, що підозрюваний постійно носить при собі зброю. У ході перевірки вона знайшла підтвердження. Під час санкціонованого обшуку у чоловіка було виявлено предмет, схожий на пістолет калібром 9 мм, та магазин споряджений набоями. Їх зловмисник тримав за паском верхнього одягу і міг скористатися будь-якої миті. Завдяки професійним діям оперативників, у момент «зустрічі» з ними зробити цього не зміг…

Нині вилучений предмет направлено для проведення експертизи. По даному факту інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Також вирішується питання про складання стосовно особи адміністративного протоколу згідно зі ст. 203 КУпАП України «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» та притягнення до адміністративної відповідальності власників розважального закладу, які «прихистили» особу, що не мала права перебувати на території України.

За матеріалами управління карного розшуку поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool