На Кіровоградщині Інгульська та Смолінська шахти отримали ліцензії

Серпень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Про це під час апаратної наради повідомив голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.

 Враховуючи ситуацію, що останнім часом склалася на цих підприємствах, я звернувся до керівництва СхідГЗК з тим, аби у своїй роботі вони керувалися не лише політикою, а враховували і юридичні моменти. Смолінська та Інгульська шахти не працювали два з половиною місяці, з них півтора місяця саме із вини юристів, які неякісно сформували необхідний пакет документів, – зазначив очільник області.

 Після того, як було підготовлено повний пакет документів, я особисто звернувся за підтримкою до Прем’єр-міністра України. Окрім того, під час візиту Президента України на Кіровоградщину, шахтарі мали можливість з ним зустрітися та розповіли про свою проблему. Як результат, 23 серпня ліцензійна комісія на своєму засіданні прийняла позитивне рішення, – відзначив голова облдержадміністрації.

– На сьогодні немає жодних адміністративних перешкод для того, аби наші шахтарі могли спокійно працювати, забезпечувати свої родини, і видобувати стратегічну сировину, необхідну для функціонування енергетичного сектору нашої держави, – наголосив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool