На Кіровоградщині інформатору ворога оголошено обвинувальний вирок

Квітень 15, 2024 | Новини | Переглядів: 539 | Коментарі: 0

За публічного обвинувачення прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури мешканця м. Олександрія визнано винним у розголошенні відомостей про місця розташування Збройних сил України та засуджено до 5 років позбавлення волі (ч.2 ст.114-2 КК України).

Олександрійський міськрайонний суд виніс вирок 12 квітня.

Обвинувачений повністю визнав вину в інкримінованому злочині, щиро розкаявся у вчиненому та активно сприяв розкриттю кримінального правопорушення.

Прокурор довів, що 45-річний олександрієць приховано збирав інформацію про місця дислокації військової частини у населеному пункті, в якому проживав. Використовуючи для звʼязку одну з соціальних мереж, зібрані дані переправляв представникам рф, дотримуючись засобів конспірації.

Викрито його протиправні дії у лютому цього року. Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Досудове розслідування - УСБУ в області. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool