На Кіровоградщині хороша, щира публіка,- Віктор Павлик

Березень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1323 | Коментарі: 0

Відомий український співак, Народний артист України Віктор Павлик відверто поспілкувався з FOTOINFORM.NET. Виконавець розповів про унікальну колекцію, духовне задоволення та дивовижні зцілення.

 

 

За словами співака до позаминулого року, він на Кіровоградщині бував ще 30 років тому: «Тоді був на гастролях з Тернопільською філармонією, виступав з Іво Бобулом.

У Кропивницький я їздив, коли були вибори у свій час, кілька разів був на Майдані, виступав в підтримку Леоніда Кучми, пам’ятаю дуже гарну публіку. Тут справді публіка хороша, щира. У цьому зміг переконатися і у позаминулому році на сольному концерті в обласній філармонії та на цьогорічному концерті з нагоди Міжнародного дня жінок, що пройшов на Кіровоградщині, у Вільшанці».

Своїм головним призначенням Віктор вважає створювати свято для людей. «Я не роблю це заради грошей, але фінанси звісно потрібні, бо треба записувати нові пісні, знімати кліпи, засоби існування, їздити, заправляться і їсти, вбиратися… це потрібно, без цього нікуди. Проте насамперед сьогодні найбільш ціним є те, що отримую духовне задоволення від виступів».

Коли людина робить справу з душею та від щирого серця, то й результати є фантастичними. Щодо творчості Віктора Павлика, то його пісні не раз навіть зцілювали людей, це в черговий раз підтверджує той факт, що музика здатна на чудеса. Як розповів виконавець: «Музика сама собою для мене є молитвою, я коли співаю, то молюся. В мене є ряд компакт-дисків християнських, я співаю християнські пісні, даю концерти. Колись в мене була презентація християнського альбому, років 10 тому, після чого продавались мої касети, і тоді якось підійшла до мене жінка і каже «Віктор, ви знаєте, я купила було Вашу касету, там були щирі християнські пісні…». За її словами, в неї чоловік в лікарні був в тяжкому дуже стані. Після того, як вона дала йому послухати ті пісні, він зцілився та одужав. Він реально, грубо кажучи, встав на ноги. Інша жіночка розповіла ще випадок, що в неї десь в селі рідна людина лежала паралізованою, і так само крутили мої християнські пісні, а в один прекрасний момент вона приїжджає у гості, а він на подвір’ї замітає мітлою. Не знаю чи то так чи ні, але дуже хочеться, аби це була правда, сподіваюсь на це».

Також під час інтерв’ю ми дізналися щодо великої колекції гітар співака: «В мене близько сорока музичних інструментів. Якогось такого моменту, щоб це назвати приводом до того колекціонування гітар не було. Просто в якійсь момент в мене назбиралось кілька гітар…десь одну гітару побачив, мені запропонували, другу і т.д., і вийшло так, що купив одну, другу, третю, п’яту і само собою назбиралася колекція,- розповів артист, наголошуючи- Зараз вже не доповнюю колекцію. Просто не має смислу, багато грошей вкладено в колекцію, зараз навпаки її розпродаю».

Віктор Павлик є одним з найвідоміших екстрималів країни. Адже він й на мотоциклі катається, і екстримальні пригоди полюбляє. У одному кліп співак навіть знімався під водою. Ми поцікавились у артиста,чи не бажає він повторити такі екстремальні зйомки, на що він відповів: «Повторити ні, адже глядачам, прихильникам не цікаво буде спостерігати у другий раз. Проте до екстриму ставлюся гарно і готовий щось цікаве, а головне нове придумати та здивувати».

Улюбленець мільйонів прихильників поділився з нами й своєю творчою мрією: «Мрію про Всесвітній тур, в рамках якого виступатиму для українських людей по всьому світу. Бажаю в першу чергу дати концерти в тих країнах, де найбільше є наших діаспор. Наприклад в Австралії, Канаді, Америці та Європейських країнах. Вважаю важливим нести нашу культуру, возвеличувати її всюди».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool