На Кіровоградщині хлопець пограбував свого знайомого

Червень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

16-річний житель одного з населених пунктів Долинського району завдав потерпілому тілесних ушкоджень та заволодів його мобільним телефоном. За вчинене юнак може отримати покарання від штрафу і до 4 років позбавлення волі.

До райвідділу міліції звернувся 42-річний житель міста Долинської. Він розповів, що біля місцевого магазину познайомився з двома хлопцями та під час розмови вони почали спільно розпивати спиртні напої.
Згодом один з нових знайомих затіяв з чоловіком сварку, яка переросла в бійку. Юнак завдав потерпілому ударів в область голови та забрав у нього мобільний телефон.
- Правоохоронці за лічені години встановили особу грабіжника. 16-річний хлопець пояснив, що дійсно вживав алкоголь, а коли закінчились гроші вчинив навмисну сварку зі знайомим і вирішив роздобути кошти шляхом пограбування, - розповів т.в.о. начальника Долинського РВ УМВС в області Сергій Тюлєнєв.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Мобільний телефон вилучено та повернуто власнику. Триває досудове розслідування.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool