На Кіровоградщині громадяни здали до органів поліції понад 85 одиниць зброї

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

Із початку проведення місячника, що стартував 1 жовтня, завдяки добровільній здачі зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів та боєприпасів, від кримінальної відповідальності звільнено 7 жителів області.

Загалом упродовж зазначеного періоду громадянами до підрозділів поліції вже здано 86 одиниць зброї, з яких 1 – нарізної зброї армійських зразків, 5 мисливських нарізних карабінів (2 – незареєстровані), 63 мисливських гладкоствольних рушниці (20 – незареєстровані), 16 одиниць холодної зброї та саморобний вогнепальний пристрій.

Також серед зданого 3 пристрої для відстрілу гумових куль (1 – незареєстрований), 8 газових пістолетів (револьверів), один з яких незареєстрований, майже 60 боєприпасів, 300 грамів пороху та граната Ф-1.

На сьогоднішній день у власність зареєстровано мисливську комбіновану рушницю «Sauer», яка раніше зберігалась незаконно.

За матеріалами дозвільної системи управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool