На Кіровоградщині громадяни здали 147 одиниць зброї

Травень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

У рамках місячника добровільної здачі до органів внутрішніх справ зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових речовин та боєприпасів 14 громадян звільнено від кримінальної відповідальності. Також вирішується питання щодо реєстрації у власність громадян 48 одиниць зброї.

Серед добровільно зданої зброї револьвер системи Наган, кулемет Дегтярьова, два карабіни системи Мосіна часів ВВв, 2 мисливських нарізних карабіни, 56 мисливських гладкоствольних рушниць, 4 мисливські ножі, 2 газових пістолети, 1 пристрій для відстрілу гумових куль, які раніше не були зареєстровані та зберігалися незаконно.
Крім того, громадяни добровільно здали до органів внутрішніх справ області 14 снарядів, 3 міни, 2 гранати, більше 100 набоїв до різного виду зброї, а також 81 одиницю мисливської зброї та 23 засоби самозахисту, які прийшли у стан непридатний до подальшого використання.
У період проведення місячника житель одного з населених пунктів Кіровоградського району здав до райвідділу міліції дві незареєстровані мисливські гладкоствольні рушниці, які знайшов під час прибирання в будинку померлого родича. У даний час рушниці зареєстровані у власність громадянина.

За матеріалами УГБ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool