На Кіровоградщині громадяни подякували керівництву УМВС за роботу дільничних інспекторів міліції

Серпень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

З такої приємної події розпочався виїзний особистий прийом громадян т.в.о. начальника УМВС України у Кіровоградській області полковника міліції Руслана Бугринця, що відбувся 6 серпня у Маловисківському районі.

Жителі одного з сіл під час спілкування з Русланом Андрійовичем висловили вдячність за сумлінне виконання службових обов’язків їх дільничним. Завдяки постійній профілактичній роботі з боку правоохоронця родич заявників, який раніше зловживав алкоголем та влаштовував сварки, поступово став на шлях виправлення. Крім того, дільничний також вжив заходів щодо притягнення до адміністративної відповідальності місцевої жительки, яка займалася реалізацією самогону.
Вдячні громадяни у своєму зверненні до керівництва УМВС внесли пропозицію за можливості забезпечити «шерифа» автотранспортом, адже йому доводиться кожного дня долати чималу відстань між населеними пунктами на території обслуговування.
Висловила своє задоволення роботою місцевого райвідділу міліції від імені мешканців одного з будинків і жителька районного центру. Жінка розповіла, що із розташованого неподалік розважального закладу постійно лунала гучна музика, що заважала людям нормально відпочивати та навіть займатися буденними справами. Громадяни звернулися до правоохоронців з відповідною заявою, на яку працівники міліції оперативно відреагували.
Інший місцевий житель звернув увагу керівництва райвідділу та УМВС на добросовісну роботу оперуповноважених сектору карного розшуку. Чоловік вдячний правоохоронцям за розкриття крадіжок його мобільного телефону. Подібна біда спіткала його кілька разів, та, завдяки зусиллям оперативників, засіб зв’язку знов повернувся до свого законного власника.
Загалом у Маловисківському районі на виїзному прийомі громадян т.в.о начальника УМВС України в області полковника міліції Руслана Бугринця побувало шестеро місцевих жителів.
Крім того, сьогодні, 7 серпня, відбувся прийом громадян і в приміщенні Новомиргородського райвідділу міліції. Семеро жителів району виявили бажання завітати на зустріч з представником керівництва УМВС. Здебільшого люди зверталися до Руслана Андрійовича з питань розслідування кримінальних проваджень та скоєних правопорушень на території району. Окремі громадяни висловили подяку за професійні дії підлеглих.
До кінця поточного тижня, а саме – 8 серпня, мешканці Ульяновського району також зможуть поспілкуватися з т.в.о. очільника Управління, який проводитиме виїзний прийом громадян в приміщенні місцевого райвідділу міліції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool