На Кіровоградщині громадяни отримали майже півтисячі повідомлень-рішень про сплату податку на нерухоме майно

Липень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

До 1 липня 2014 року фізичним особам, власникам житлової нерухомості, за місцем їх податкової адреси надсилаються повідомлення – рішення про сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, із зазначенням суми та відповідних платіжних реквізитів.

Цьогоріч кіровоградці отримали 497 таких повідомлень, за якими мусять спрямувати до місцевих бюджетів 164,7 тис.грн.
Загалом на Кіровоградщині податок на нерухомість повинні сплачувати 322 жителя області, з яких 86 відсотків або 277 осіб – використовують об’єкти нерухомості для одержання доходів.
„Слід зазначити, що сьогодні механізм оподаткування нерухомості в Україні направлений, в основному, на розкішні маєтки та великогабаритні квартири. Встановлені Податковим кодексом пільги дозволяють дотримуватися здорового балансу між інтересами держави та громадян, а також принципу соціальної справедливості в оподаткуванні”, - додала заступник начальника обласного управління Міндоходів Тетяна Соколенко.
Нагадуємо, фізичні особи сплачують податок на нерухоме майно за 2013 рік протягом 60 календарних днів з дня вручення повідомлення-рішення.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool