На Кіровоградщині громадянам нагадали про дотримання правил безпеки на кризі

Січень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

З метою запобігання нещасним випадкам на кризі працівники районних підрозділів та Управління ДСНС України в області постійно проводять профілактичні відпрацювання у місцях масової риболовлі.

15 січня рятувальники Добровеличківського районного відділу У ДСНС в області нагадали рибалкам та місцевим жителям правила поведінки на льоду, прийоми порятунку та надання долікарської допомоги потопаючим, прийоми самопорятунку, а також вручили застерігаючі листівки.

До пересторог працівників пожежно-рятувальної служби рибалки дослухалися та запевнили, що уважніше ставитимуться до власної безпеки, адже навіть багаторічний досвід зимової риболовлі не вбереже від трагічних випадків на кризі. 

Невдовзі відзначатимуть свято Водохреще, тож рятувальники нагадали жителям районного центру, як під час обряду не завдати собі шкоди, – купатися лише в спеціально призначених для цього місцях; не можна входити у воду у нетверезому стані - спиртне притупляє відчуття холоду, але організм від цього охолоджуватися не перестає, безпосередньо перед купанням корисно зробити гімнастику, щоб розігрітись.

Кіровоградщина, громадянам, нагадали, про дотримання правил безпеки на кризі

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool