На Кіровоградщині громадянам нагадали правила поведінки у лісі

Серпень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 614 | Коментарі: 0

Впродовж пожежонебезпечного періоду на територіях зелених насаджень Кіровоградської області працівники трьох відомств – Служба порятунку, Нацполіція та лісове господарство – проводять спільні рейди лісами, лісопарковими та парковими зонами.

Так, днями відбулось чергове відпрацювання у Знам’янському районі.

Учасники рейду здійснили обхід популярних місць відпочинку громадян у Чорному лісі. Із кожним, кого вони зустріли на стежках та галявинах цієї справжньої перлини Кіровоградщини, була проведена профілактична бесіда щодо правил поведінки у природних лісонасадженнях під час пожежонебезпечного періоду.

Зокрема громадяни дізнались, чим загрожує природі необачне використання відкритого вогню у лісі, або недбало кинутий недопалок, та які заходи впливу чекають на порушників правил пожежної безпеки.

Свої слова рятувальники підкріплювали агітаційною наочністю – роздавали листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool